Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
10 Lokakuu 2020
Halusin vähän vaihtelua jauhelihakeittoon, joten toiseen ruokaan ostettu juusto pääsi antamaan lisämakua ihan tavalliseen jauhelihakeittoon. Tällä kertaa en tehnyt keitosta kovin kasvisvoittoista, mutta sitä kaipaavat laittavat niitä enemmän ja perunaa vähemmän. Oikaisin keiton tekemisessä käyttäen pakastekeittojuureksia. Koskenlaskija-jauhelihakeitto 1 litra vettä 1 lihaliemikuutio paprikajauhetta (aluksi ½ tl) mustapippuria myllystä muutama kierros suolaa (aluksi 1 tl) 2-3 rkl tomaattipyrettä 6 isoa perunaa kuorittuna ja lohkottuna (lohkoja vähän kukkura litra) 400 g (naudan) jauhelihaa 1 iso keltasipuli hienonnettuna 200 g pss pakastekeittojuureksia (voi laittaa 2 pussillista, jos tykkää kasvisvoittoisesta keitosta) 1 pkt (=250 g)...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien