Parhaat Ruokablogit

Mimmin keittiö

Broileria persikka-purjo kermakastikkeessa

7 Lokakuu 2020

Hedelmäiset broilerikastikkeet/höystöt ovat meillä tykättyjä ruokia. Tässä yksi hyvin simppeli kokonaan paistinpannulla (ainakin pienemmälle porukalle) valmistuva ruokalaji. Jos kastikkeeseen ei halua käyttää persikkasosetta, saa ihan hyvän persikkaisen broileriruoan laittamalla persikan palasia enemmän ja kermaa tai vettä kastikkeeseen hieman enemmän. Broileria persikka-purjo kermakastikkeessa puolen kg pakkaus luutonta broilerin lihaa (minulla oli ohutleikkeitä myös rintafile, sisäfile, paistiileike käy) öljyä/muuta rasvaa lihojen ruskistamiseen 2-3 dl (ruoka)kermaa (käytin maustamatonta) noin 1 dl vettä (tai kanalientä) 1 dl persikkasosetta paprikajauhetta (laita aluksi vain ½ tl) currya (laita aluksi vajaa1 tl) kurkumaa (noin ½ tl)...

Lue koko juttu täältä »

Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »