Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
19 Lokakuu 2020
Kuten olen jo useammassa postauksessa kirjoittanut, minusta on tullut kaurajauhofani. Tällä kertaa kaurajauhoja pääsi ihan tavallisiin lättyihin/lettuihin/ohukaisiin. Ihan kokonaan en rohjennut kaurajauhoilla taikinaa tehä, vaan laitoin kolmasosan vehnäjauhoja, koska tuolloin ajattelin paistavani oikein isoja lättyjä ja epäilin niiden koossapysymistä kääntämisen aikana. Tällaiset pienemmät lätyt olisivat ihan varmasti onnistuneet kokonaankin kaurajauhoilla. Minä käytin Virtasalmen gluteenittomia täysjyvä kaurajauhoja ja jos olisi ollut tarve, niin vehnäjauhojen tilalle olisi voinut laittaa gluteeenitonta jauhoseosta ja näin lätyt oliisvat olleet gluteenittomia.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien