Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Nauris-tzatziki

23 Elokuu 2020

Hakurei mininauris Hakureinauris on minikokoinen ja etenkin Japanissa suosittu naurislajike. Hakurei on maultaan tavallista naurista miedompi ja mehukkaampi. Tämä naurislajike sopiikin hienosti tzatzikin raaka-aineeksi korvaamaan perinteisen kurkun, joten tässä ohje uuteen versioon loistavasta kastikkeesta. Tzatziki sopii hyvin esimerkiksi grillatun kanan tai lihan kastikkeeksi. Hakurei nauris on väriltään vaaleampi kuin tavallinen nauris Nauris-tzatziki 6 kpl hakurei mininauriita 1 dl ranskankermaa 1 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia 2 rkl majoneesia 1/2 sitruunan mehu 2 valkosipulin kynttä suolaa mustapippuria Raasta nauriit ja purista niistä ylimääräinen neste pois.

Aasia resepti

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »