Parhaat Ruokablogit

Maku on tärkein

Rapea patonki ja ruskistettu voi

27 Syyskuu 2020

Tuore itse tehty patonki tekee aamupalapöydästä täydellisen. Patonkiin rouskuvan rapean kuoren saat höyryuunin avulla ja jos sinulla ei ole höyryuunia, niin uuniin saat höyryä laittamalla alimmalle tasolle syvän uunipellin, johon kaadetaan kuumaa vettä. Valmis patonki voidellaan monista ravintoloista tutulla ruskistetulla voilla. Patonki saa erityisen rapean kuoren höyryn avulla Rapea patonki4 pientä tai 2 isoa patonkia 3,5 dl vettä1 rkl kuivahiivaan. 8 dl vehnäjauhoja1,5 tl suolaaöljyä Liota hiiva ja suola kädenlämpöiseen veteen.

leivonta resepti

Lue koko juttu täältä »

Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »