Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Kikhernekeitto katkaravuilla - Potaje de garbanzos con langostinos

28 Joulukuu 2022

Espanjassa on melko yleisiä tämän tyyppiset keitot eli liemi on sofrito ja siihen lisätään linssejä, kikherneitä, lihaa, chorizoa tai katkarapuja, niin kuin tässä ohjeessa. Muita en ole maistanut, mutta ainakin tämä on herkullista ja täyttävää. Valmistusaineet neljään annokseen: Kikherneitä 250g Jättikatkarapuja 200g Valkosipulin kynsiä 4 Yksi sipuli Vihreä paprika Yksi tomaatti Siivu vaaleaa leipää Laakerinlehti Makeaa savupaprikaa Tuoretta persiljaa Oliiviöljyä Suolaa Pippuria Aloita kuorimalla katkaravut. Keitä vedessä 10 minuuttia ja siivilöi liemi talteen. Paista pannulla oliiviöljyssä leipä ja pilkotut valkosipulit ja sipuli.

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »