Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Brocheta de jamón y vieira

5 Tammikuu 2023

Herkullinen pincho yhdistää ilmakuivatun kinkun ja kampasimpukan hienostuneet maut yhteen. Neljään pinchoon tarvitset: Neljä siivua iberico-kinkkua Neljä kampasimpukkaa Makea ja kypsä päärynä Ruokalusikallinen hunajaa Kuusi ruokalusikallista oliiviöljyä Salottisipuli Limen mehua Suolaa Valkopippuria Tuoretta persiljaa Mausta hyvin kuivatut kampasimpukat ripauksella valkopippuria ja suolaa. Sekoita kulhossa hunaja ja oliiviöljy ja laita kampasimpukat marinoitumaan. Ota kampasimpukat pois ja lisää öljy-hunajaseokseen persilja, pilkottu sipuli, ripaus suolaa ja purista limen mehua vähän joukkoon ja aja sauvasekoittimella hienommaksi. Paista kampasimpukat kuumalla pannulla molemmin puolin.

kampasimpukka tapas pintxo Iberico jamon pincho vieira

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »