Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Gambas al ajillo con pimientos - Valkosipulisia katkarapuja ja paahdettua paprikaa

20 Lokakuu 2022

Herkullinen tapas-annos hyvin tyypillisistä espanjalaisista raaka-aineista. Ainekset neljälle: Kuorittuja katkarapuja 200g Paahdettuja paprikoita purkillinen (voi paahtaa myös tuoreista) 2 valkosipulin kynttä Oliiviöljyä 1dl Savupaprikajauhe tulinen Suolaa Tuoretta persiljaa Valmistus: Sulata katkaravut nopeasti. Kuivaa hyvin paahdetut paprikat ja pilko pienemmiksi. Laita paistinpannu hyvin miedolle lämmölle ja levitä paprikat paahtumaan lisää niin, että neste poistuu niistä. Tässä kuluu noin 15 minuuttia.

annos Espanja katkaravut paprika persilja pimenton ruoka tapas cocinar cocinero comida españa español gambas perejil

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »