Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Ryppyperunat - Papas arrugadas kahdella mojo-kastikkeella

2 Lokakuu 2022

Ryppyperunat kuuluvat Kanariansaarten keittiön erikoisuuksiin ja niitä nautitaan useiden erilaisten kastikkeiden kera, joista tässä kaksi ohjetta. Papas arrugadas taipuu niin tapas-annokseksi kuin lisukkeeksi esimerkiksi kalan kanssa. Ryppyperunoihin tarvitaan vain mahdollisimman pienikokoisia, kiinteitä perunoita sekä merisuolaa. Mojo picón ainekset: Kaksi punaista paprikaa Kaksi valkosipulin kynttä 1-2 chiliä maun mukaan Krutonkeja tai kuivaa vaaleaa leipää pari siivua Viinietikkaa Oliiviöljyä 1-2 dl Jeeraa puoli teelusikallista Suolaa Mojo verde ainekset: Tuore persilijanippu Kolme valkosipulin kynttä Krutonkeja tai kuivaa vaaleaa leipää pari siivua Oliiviöljyä 2dl Jeeraa puoli teelusikallista Suolaa Pippuria Viinietikkaa Kastikkeet...

kanariansaaret peruna mojo islascanarias mojopicon mojorojo mojoverde patatas ryppyperuna

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »