Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Parmesaaniahvenet

1 Kesäkuu 2020

Nämä maukkaat ahvenfileet menivät uuniin majoneesi-, panko-, parmesaani-, manteli-, persilja- ja sitruunankuoripeitteen alla. Voit kuorruttaa fileet valmiiksi ja sitten työntää pellin uuniin, kun ruoka-aika lähestyy. Keitetty peruna tai perunamuusi sopii kaveriksi. Myös keitetyt tai paahdetut/grillatut kasvikset tai yksinkertainen vihersalaatti sopivat mainiosti lisukkeeksi. Ainekset:noin 600 g ahvenfileitäsuolaamustapippuria Kuorrutus:1 dl majoneesia1 dl pankoa (japanilainen korppujauho)2 dl raastettua parmesaania1 dl rouhittua mantelia tai pistaasia3 rkl hienonnettua tuoretta lehtipersiljaa1 rkl raastettua sitruunankuortaoliiviöljyä 1.

ahven Juusto Kala kalafilee kuorrutus uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »