Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Dak bulgogi - grillattu kana korealaisittain & viinivinkki

6 Kesäkuu 2020

Kenellekään lukijalleni ei varmaan ole jäänyt epäselväksi että aasialaisella makumaailmalla on vahva ote ruoanlaittooni. Onnekseni se on tarttunut myös perheeseen, paitsi Bany-assariini. Tällä kertaa marinoin kanafilettä noin 6 tuntia, ravistelin ylimääräisen marinadin pois ja laitoin vartaat grilliin. Tuoksuva marinadi sisälsi gochujangia, soijaa, seesamiöljyä, salaattisipulia, valkosipulia, inkivääriä ja ripauksen sokeria. Lisukkeina oli yrttinen majoneesikastike ja ruokaisa kylmä "salaatti", joka oli sekoitus keitettyä kvinoaa ja paahdettuja kasviksia.

aasialainen gochujang grillattu kana Korea viinivinkki grillivartaat

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »