Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Paistettua broileria ja miso-porkkanapyreetä

16 Elokuu 2019

Jos kuulut niihin onnellisiin, jotka viljelevät porkkanoita ja muita vihanneksia itse, kannattaa heti mennä tekemään tätä mainiota pyreetä. Misotahna antaa sille sopivan suolaisuuden ja inkivääri ja lime vievät aasialaiseen makumaailmaan. Ruoka valmistuu nopeasti ja on todella helppo valmistaa. Tämä resepti meni testiin Rosa Viini & Ruoka-sivuston yhteistyön merkeissä. En voinut olla lisäämättä pientä twistiä; nimittäin porkkanannaattipestoa kanafileiden päälle sekä lisukkeena parmesaanigratinoitua (omaa) fenkolia.

aasialainen fenkoli kana pesto porkkana porkkanapyree Vihannekset viinivinkki Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »