Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Myllymäen remouladikastike & voissa paistetut ahvenfileet

10 Marraskuu 2020

Kuvan kalalautanen toimi kivana alkuruokana isänpäivänä. Se koostui saaristolaisleivistä, jotka olin päällystänyt ahvencevichellä ja siianmädillä, pikkelöidyillä retiiseillä, kurkuilla ja kyssäkaalilla. Keskellä komeilivat juhlakalun kalastamat paistetut ahvenet remouladikastikkeen päällä. Suolasin ahvenfileet kevyesti noin 15 minuuttia ennen kuin paistoin ne kuumalla pannulla rapeiksi. Paistamiseen käytin voita ja aloitin paistamalla nahkapuolta (nahka oli kuitenkin poistettu) noin 2 minuuttia, käänsin fileet ja sammutin lieden mutta fileet saivat vielä paistua minuutin verran.

ahven Alkuruoka juhlaruoka Kala kalafilee kastike remouladi

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »