Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Pikkelöidyt kasvikset

17 Marraskuu 2020

Useimmista kasviksista tulee älyttömän hyviä, kun ne saavat lillua etikkaisessa sokeriliemessä pari vuorokautta. Käytin tavallista 1-2-3 säilöntälientä ja jos käytät steriloituja lasipurkkeja pikkelöintiin, niin kasvikset säilyvät raikkaina monta viikkoa jääkaapissa. Tällä kertaa oli retiisien, minikurkkujen ja kyssäkaalin vuoro lähteä uintireissulle. Laitoin retiisit kokonaisina ja puolikkaina, kurkut paloina ja ohuina siivuina ja kyssäkaalin pieninä kuutioina ja ohuina siivuina liemeen. Suosittelen kokeilemaan myös fenkolia, punasipulia ja porkkanaa.

kasvikset kurkku kyssäkaali Lisuke pikkelöidyt vihannekset pikkelöinti retiisi säilöntä Vihannekset

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »