Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Leivän sisään sulatettu camembert juusto tomaattihöysteellä ja Châteauneuf-Du-Pape Le Moulin Teyroud 2017
27 Lokakuu 2020
*Kaupallinen yhteistyö Rosa viini & ruoka / Cisa Drinks Oy* Pataruoka teema jatkuu Moskovanpadalla, joka ihana retroherkku! Olin jotenkin niin unohtanut tämän herkullisen pataruoan, mutta nytpä en hetkeen enää unohdakaan. Tämä pata on sopivan tuhtia ja paras kaveri punaviinille. Moskovanpataan tulee naudan paistia, sipulia, valkosipulia mausteita, vettä, lihafondia, smetanaa, sinihomejuustoa ja maustekurkkuja, joten maku on ihanan täyteläinen. Postauksen lopusta löydät myös padalle sopivan viinivinkin.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien