Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Leivän sisään sulatettu camembert juusto tomaattihöysteellä ja Châteauneuf-Du-Pape Le Moulin Teyroud 2017

19 Marraskuu 2020

*Kaupallinen yhteistyö Rosa viini & ruoka / Cisa Drinks Oy* Sulaa camembert juustoa, tuoretta leipää, paahtuneita tomaatteja, tuoretta basilikaa ja loraus balsamicoa. Niin herkullista! Näistä aineksista kehittelin täydellisesti illanistujaisiin tai juhliin sopivan herkun, joka on myös kiva jakaa yhdessä. Tein tätä herkkua juuri näitä kuvauksia varten miehelleni ja itselleni eikä mieheni malttanut lopettaa syömistä, joten hotkaisimme koko leivän kerralla. Mutta maku oli kyllä kieltämättä niin hyvä.

Joulu kuohuviinille naposteltavaa Uusivuosi viinivinkki Yhteistyö leivän sisään sulatettu camembert juusto

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »