Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Viherpippurilla maustettu maksapatee juhlapöytään

19 Joulukuu 2021

Meillä maksapatee on melkein aina kuulunut joulupöytämme herkkuihin. Toisinaan se on ollut perinteistä maalaispateeta naudasta ja possusta ja toisinaan esimerkiksi ankanmaksasta valmistettua. En kuitenkaan ole muistaakseni koskaan tehnyt sitä itse alusta asti, joten nyt oli korkea aika kokeilla. Tutkin erilaisia reseptejä netistä ja keittokirjoista, mutta melkein kaikissa käytettiin broilerinmaksaa, jota en halunnut itse käyttää. Myös valmistusmetodeissa oli vaihtelua.

Hillo Joulu levite Liha maksa maksapatee Pikkusuolaiset puolukka sisäelimet viherpippuri naudan maksa säilötty viherpippuri silava

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »