Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Rieskarullat Parmakinkulla

11 Joulukuu 2025

Herkulliset paahdetulla Prosciutto si Parmalla, ricottalla, tomaatilla ja basilikalla täytetyt rieskarullat ovat oiva tarjottava joulunajan juhliin itsenäisyyspäivästä, pikkujouluihin ja joulun pyhistä uuteen vuoteen. Tämä pikkusuolainen on helppo tehdä ja makuja voi myös vaihdella mieltymysten mukaan. Paahtaminen korostaa Prosciutto di Parman aromia ja tekee siitä kivan rapeaa. Paahdetulla Parmankinkulla voi lisätä makua esimerkiksi keiton tai munakkaan päälle ripottelemalla. Katso myös nämä herkulliset reseptit: Sadonkorjuu Panzanella, Parmankinkku on pala parasta Italiaa, Parsa-Parmankinkkusalaatti TulostaAnnoksia:4-6Nutrition facts:200 calories20 grams fat Arvio 5.

aurinkokuivattu tomaatti juhlat Juusto noutopöytä parmankinkku Pikkusuolaiset Prosciutto di Parma ricotta rieska rieskarullat

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »