KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Joulukuu 2025
Herkullinen jokirapuskagen on klassikon hieman juhlavampi versio, joka sopii tarjottavaksi pikkusuolaisena juhlapöydissä ympäri vuoden. Kevään ja alkukesän juhlista aina rapusesonkiin, jouluun ja uuteen vuoteen. Jokirapuskagenin kanssa tarjoilen tietysti rakastettua rukiista saaristolaisleipääni, jonka reseptin löydät myös videona @kulinaari Instasta, YouTubesta sekä TikTokista. Tämä jokirapuskagen oli myös tämän joulun viemisemme saaristolaisleivän kera mieheni suvun perinteisille jouluaaton illalliselle. Katso myös Suolaiset köyhät ritarit, raikas Skagen-moussekaranssi, Skagen-juustokakku, Savulohiremoulade, Lohiröra, Tartine eli voileivät ranskalaiseen tapaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien