Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Gin-pikkelöity lohi tuo raikasta vaihtelua juhlapöytään

14 Joulukuu 2021

Kala eri muodoissaan kuuluu suomalaisiin juhlapöytiin. Oli kyseessä sitten juhannuksen tai joulun noutopöytä, silliä löytyy ainakin yhtä sorttia. Mutta kaikille ei silli maistu ja silloin voi esimerkiksi lohesta valmistaa vastaavantyyppisen herkun pohjana gin ja mausteet. Koska olen laadukkaan ginin suuri ystävä, valitsin sen makumaailman pohjaksi ja sitä tukemaan katajanmarjaa, maustepippuria, fenkolia, kaffirlimettiä ja hivenen sitruunaa. Raikas makuyhdistelmä joka toimii niin kesällä kuin talvellakin.

etikka gin Gluteeniton Joulu Kala kalaruoka Kyrö Distillery Lisuke lohi maustepippuri pikkelöinti punasipuli säilöntä fenkolinsiemen Napue

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »