Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
1 Kotikok(k)eiluja
Kultainen keitto
20 Lokakuu 2019
Viiden tunnin metsäreissun (joo, löytyi suppiksia) jälkeen pekonimunakas maistui aivan mahtavalta. Eikä itselleni olis tullut mieleenkään laittaa päälle paistettuja omenarenkaita, mutta nehän sopivat tähän todella hyvin. Ainekset: 5 dl maitoa 7 kananmunaa 1 ½ dl vehnäjauhoja ¼ tl suolaa ¼ tl valkopippuria 300 g englanninpekonia 3 pientä omenaa 1 rkl voita Vatkaa maito, munat, jauhot ja mausteet pannaritaikinaksi. Paista pekoni molemmin puolin kauniin ruskeaksi uuninkestävässä paistinpannussa. Kaada taikina pekonin päälle ja paista kakkua 200-asteisessa uunissa n.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien