Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Laivurinpata eli grillade des mariniers

8 Kesäkuu 2021

Naudanlihasta tulee kyllä ihanaa, kun se saa riittävän kauan muhia uunissa. Tähän pataan toivat oman makuvivahteensa sardellit, joita en olisi kyllä tajunnut itse yhdistää naudanlihaan. Mutta toimi erinomaisesti. Ja kesän ensimmäiset uudet perunat (kylläkin ruotsalaiset) tuli maisteltua tämän padan kanssa. Ainekset: 500 g naudan paahtopaistia 1 rkl valkosipulilastuja ½ rkl appelsiininkuoriraastetta 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl punaviinietikkaa 1 laakerinlehti 1 tl suolaa 2 neilikkaa ripaus muskottipähkinää 400 g sipulia ½ dl punaviiniä Lisäksi: 3 sardellifilettä 1 valkosipulinkynsi 1 rkl oliiviöljyä Leikkaa liha poikkisyin n.

Kala nauta

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »