Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien
23 Marraskuu 2025
Tänä aamuna oli aikaa näperrellä, joten tein ohjeen mukaisesti pikkupizzoja. Ihan yhtä hyvin voisi aikaa säästääkseen kaulia taikinan pariksi isoksi lätyksi ja jakaa täytteen niille. Näistä tuli ihan superhyviä. Täytteitä oli just sopivasti ja taikina oli mukavan paksuinen ja maukas. Taikina: 17 g kuivahiivaa 2 ½ dl vettä 4 rkl oliiviöljyä 140 g grahamjauhoja 1 tl suolaa 300 g vehnäjauhoja Täyte: 250 g esikäsiteltyä kantarelleja (tai muita sieniä) 2 rkl sitruunamehua 3 sipulia 2 valkosipulinkynttä 1 ruukku persiljaa 200 g fetaa 100 g kinkkua (Savuhovin pitkään kypsynyt murea uunikinkku) 390 g pizzakastiketta 2 rkl tomaattipyreetä 100 g Emmental-raastetta Liuota taikinan hiiva hiukan kättä lämpimämpään veteen.
Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien