Parhaat Ruokablogit

Kotikok(k)eiluja

Appelsiini-lehtikaalicoleslaw

10 Helmikuu 2019

Lehtikaalista tulee sikahyvää, kun sitä joko paistaa pannulla valkosipulin kanssa tai sitten laittaa sen uuniin (edelleenkin valkosipulin kanssa). Ihan raakana en lehtikaalista juurikaan tykkää, se on kuivaa ja kurkkuun takertuvaa. Tähän majoneesikastikkeeseen yhdistettynä olisin voinut tätäkin syödä ihan loputtomasti. Ainekset: 400 g lehtikaalia 2 valkosipulinkynttä 4 tl rypsiöljyä ½ tl suolaa Kastike: 2 valkosipulinkynttä 200 g ranskankermaa 50 g majoneesia 1 rkl sinappia 3 rkl appelsiinimehua 1 tl sokeria 1 tl suolaa Kuori ja murskaa kastikkeen valkosipulinkynnet. Sekoita joukkoon loput kastikkeen ainekset.

Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Kotikok(k)eiluja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »