Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Vegaaninen mole

20 Maaliskuu 2018

Mikäli sääennusteet eivät olennaisesti muutu, mausteiselle ja tuhdille molelle on vielä tilausta. Olen valmistanut tätä meksikolaista pataherkkua ennenkin, mutta yleensä aina broilerilla. Totta puhuen vegeversio on mielestäni parempi, sillä lopputulos on asteen verran raikkaampi, vaikka onkin tumman puhuva. Lisäksi tämä mole tuo hieman vaihtelua arkisille linssi- ja papupadoille pelkästään jo kaakaon ja kanelin mauilla. Aitoa molea en ole koskaan päässyt syömään, mutta ymmärtääkseni se sisältää kymmeniä ainesosia ja yhtä lailla myös turhan monta valmistusvaihetta.

arkiruoka bataatti kasvisruoka pata pavut vegaaniruoka yrtit

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »