Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Passionhedelmä-panna cotta basilika-limesiirapilla

28 Maaliskuu 2018

Kun kevätaurinko alkaa lämmittää ihanasti, kaivautuu tämä passionhedelmä-pannacotta muistin syövereistä esiin. Olipa sitten kyseessä pääsiäinen, syntymäpäivät, äitienpäivä ja mitä kaikkia näitä päiviä nyt onkaan, maistan juuri tämän jälkiruoan keväisin huulillani. Jälkiruoan resepti on ollut käytössä aina vuodesta 2010 alkaen ja mitä suuremmat juhlat, sitä todennäköisemmin valmistan lasilliset herkkua jääkaappiin vieraita odottamaan. Pannacotta on takuuvarma herkku ja maistuu kaikille vauvasta vaariin. Passionhedelmän eli kärsimyshedelmän ulkonäkö kertoo hedelmän kypsyydestä.

basilika Jälkiruoka Lime panna cotta Passionhedelmä

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »