Parhaat Ruokablogit

Kipparin morsian

Paistettua kanaa, fenkolia ja orzoa

3 Huhtikuu 2018

Pääsiäisen jälkeinen elämä huutaa osakseen hyvää ja nopeasti valmistuvaa ruokaa. Keväinen makumaailmakin on tervetullutta, joten sitruunainen ruoka toimii loistavasti tarpeeseen. Fenkoli jatkaa sitruunaista makua, mutta tuo samalla ruokaan pehmeyttä yhdessä orzon kanssa. Hiilihydraatit poimitaan tällä kertaa orzosta, joka on jyväpastaa ja muistuttaa olemukseltaan riisiä. Jos tuote ei ole sinulle vielä tuttu, nappaa kaupasta mukaan, sillä se sopii erinomaisesti myös keittoihin.

arkiruoka fenkoli kana pasta

Lue koko juttu täältä »

Kipparin morsian on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »