Parhaat Ruokablogit

Keittotaiteilua

Peuraruukku

7 Tammikuu 2018

Talvi on tunnetusti erinomaista kaikenlaisten pitkään haudutettavien ruokien kulta-aikaa. Tähän kylmään ja koleaan Etelä-Suomenkin talveen sopii mitä mainioimmin koko päivän hautunut peura ja siitä valmistettu uskomattoman maukas ruukkuannos. Kokonaisuuden kruunaa hapatetulla kermalla viimeistelty lihaliemi, tästä tuli kertaheitolla tämän perheen suosikkiruokia! Resepti on muunnelma Sillä Sipuli -blogin nauta-tattiruukusta. Peuraruukku 700 g valkohäntäpeuran (l.

liharuuat peura Riista

Lue koko juttu täältä »

Keittotaiteilua on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »