Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Horsmankukkamehu ja -hillo

26 Heinäkuu 2020

Maitohorsman käyttö ruoanlaitossa on yleistynyt viime vuosina. Varsi- ja lehtiosat sopii suolaisiin tarjottaviin, kun taas kukinnot makeisiin. Kukinnoista syntyy kauniit tarjottavat; tällä kertaa tein mehua ja hilloa. Horsman kukat sopii käytettäväksi mm. kakkujen koristelussa; jäätelöä taidan kokeilla seuraavaksi.

Hillo juomat Kesä Koti kukat Luonto maitohorsma mehu suomifood hillot ja hillokkeet luonnosta Horsma hyvääkotimaasta horsmankukkahillo horsmankukkamehu

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »