Parhaat Ruokablogit

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa

Avokukko lohesta

15 Elokuu 2020

Kainuulaisia avokukkoja ei näe kovinkaan usein täällä Etelä-Suomessa tarjottavan. Ne ovat kuitenkin osa kansallista ruokapöytäämme, ja herkullisia tarjottavia. Tällä kertaa avokukko täytetään lohella ja taikina on pehmeä, rieskainen taikina. Voit varioida täytteitä. Perinteisesti on käytetty mm.

kainuu Kala kalakukko Kalaruoat Kotimaa kukot lohi Perinne perinneruoka perinteet suomifood hyvääkotimaasta avokukko kainuunleipä kotimaisetherkut lohikukko suomalainenruokapöytä

Lue koko juttu täältä »

Juuritasolla - Suomalaista ruokaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Elokuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »