Parhaat Ruokablogit

Himahella

Syötävän hyvä lahja: Le Gruyére -juusto, patee ja viinipullo!

4 Joulukuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Le Gruyère AOP Paras joululahja on sellainen joka katoaa parempiin suihin. © Tiina Rantanen Ajan henki on, että joululahja on aineeton. Tai ainakin se katoaa vuodenvaihteeseen mennessä parempiin suihin. Anna tärkeälle ihmiselle lahja, johon koottu maailman parhaiden makujen lisäksi omien käsien taidonnäyte eli kotitekoinen broilerinmaksapatee. Le Gruyére -juusto on yksi maailman hienoimmista juustoista.

Himahella joululahja Le Gruyère AOP Toscanalainen broilerinmaksapatee syötävä joululahja

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »