Parhaat Ruokablogit

Himahella

Joulun ja juhannuksen kalaherkut

14 Joulukuu 2019

© Tiina Rantanen Suomalaiset syövät jouluna ja juhannuksena hyvin samankaltaisia kalaherkkuja. Vain uudet perunat puuttuvat joulusesonkina. Tässä hyväksi havaittuja, klassisia kalaherkkuja, jotka ovat saaneet pienen, modernin kasvojenkohotuksen. Ne maistuvat molemmpien ruokajuhlien kalapöydässä. © Tiina Rantanen 8-10 annosta maidoton, gluteeniton 400 g lohifileetä 1 punasipuli MAUSTELIEMI 5 dl vettä 2 dl sokeria 1 1/2 dl väkiviinaetikkaa 2 rkl suolaa 2 tl pippurisekoitusta (Huom!

Himahella uudet perunat sillipannacotta Lasimestarin lohi Napuegraavattu lohi sitruunainen suutarinlohi Lakritsigraavattu lohi

Lue koko juttu täältä »

Himahella on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Tammikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »