Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Rapupasta salviavoilla

26 Marraskuu 2018

Teimme viime viikonloppuna vanhan suosikkimme, rapupastan salviavoilla, joka on jäänyt vähän unohduksiin. Tomaattiset kastikkeet ovat niin hyviä, että nämä hieman erikoisemman makuyhdistelmät jäävät monesti taka-alalle, vaikka ne ovat todella hyviä myös. Salvia on jännä yrtti, joka antaa erinomaisen maun voihin ja samalla lehdestä paahtuu upean rapea pieni lisäke annokseen, kunhan tietää, mitä tekee. No, tässä reseptissä, jonka olemme tuunanneet oman näköiseksemme, syntyy tuloksena sekä salviavoikastike että rapeat salvian lehdet. Rapupasta (neljälle) 24 kypsentämätöntä isoa katkarapua Rasiallinen kirsikkatomaatteja, n.

Kala pasta

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »