Parhaat Ruokablogit

HerkkuFuge

Savulohipasta kapriksilla

1 Joulukuu 2018

Koti-Suomessa helposti saatava savustettu lohi on hieman hankalampi raaka-aine hankittavaksi etelän auringon alla. Siksi meillä on sähkösavustin, jolla päästään lähelle täydellisyyttä kunhan malttaa jättää lohen hieman alikypsäksi. Savustimessa lohi nimittäin kuivuu hyvin herkästi. Ostimme aamulla reilun viipaleen Norjan lohta ja päätimme tehdä savulohipastaa lauantailounaaksi. Tätä herkkua emme ole tehneet kuin kerran aiemmin, mutta hyvä resepti jäi kutkuttamaan takaravioon.

Kala pasta

Lue koko juttu täältä »

HerkkuFuge on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Syyskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »