Parhaat Ruokablogit

foodbytwins

Miso carbonara

15 Kesäkuu 2020

Italialainen herkku saa aasialaisen twistin japanilaisesta misosta. Emme käytä ollenkaan kermaa vaan kermaisuus tulee keltuaisista ja parmesaanista, aitoon italialaiseen tapaan. Miso antaa pastalle umamia ja chili kivaa potkua. Pasta on nopea tehdä ja se on lohturuokaa parhaimmillaan <3 (3-4 annosta) 250g spagettia 1 pkt (150-200g) pekonia 4 keltuaista 1 kokonainen kananmuna 2 rkl misoa 1 hienonnettu chili 100g parmesaania mustapippuria kevätsipulin vartta tai persiljaa koristeluun Laita vesi kiehumaan ja lisää keitinveteen reilusti suolaa. Tee kastike; hienonna chili.

aasialainen Arjen nopeat pasta resepti Reseptit

Lue koko juttu täältä »

foodbytwins on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Huhtikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »