Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Yksi sorsa, kaksi ruokaa 1: sorsanrinnat viherpippuri-kermakastikkeessa

27 Syyskuu 2020

Metsästin viikonloppusorsamme kaupan pakastealtaasta. Ei siis päästy nauttimaan lennosta tiputettua, vaan tarhassa kasvanutta, joka on syömänsä ravinnon johdosta jonkin verran eri makuinen kuin oikea riistasorsa, mutta hyvää se(kin) oli. Yhdestä sorsasta saa kahdelle kahden päivän ateriat. Lauantaisorsa oli paistettua sorsanrintaa viherpippuri-kermakastikkeessa. Samalla sorsan ranka koipineen ja siipineen kiehui maukkaaksi liemeksi sunnuntaiateriaa varten.

Kastikkeet liemi Liha lintu Riista sorsa

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »