Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Togarashi -ankkasalaatti

19 Maaliskuu 2019

Kotitekoinen togarashi säilyy tiiviissä purkissa muutamia viikkoja ja sillä voi maustaa niin kala-, liha-, lintu- kuin kasvisruokiakin sekä riisiä ja nuudeleita. Se on monipuolinen mauste, joka antaa potkua salaatinkastikkeisiin tai vaikka sushiin. Minä maustoin sillä ankkasalaatin. Shichimi togarashi 1 tl setsuaninpippureita (tai mustapippureita) 2 tl vaaleita seesaminsiemeniä 2 tl tummia seesaminsiemeniä 2 rkl chilihiutaleita 1 rkl kuivattua appelsiininkuorta puolikas arkki nori merilevää pieninä paloina 1 tl jauhettua inkivääriä Kaada ensin setsuaninpippurit (tai mustapippurit) sekä tummat ja vaaleat seesaminsiemenet pannulle ja paahda niitä sen verran että vaaleat seesaminsiemenet alkavat saada hiukan väriä ja pippurit alkavat...

ankka appelsiini herne mausteet mausteinen nuudelit salaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »