Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Suklaapuuro , klassikko vuosikymmenten takaa

28 Maaliskuu 2019

Suklaapuuro (ja sen parantelu ihan uudelle tasolle) 1 l maitoa 1/4 tl suolaa 1 dl mannasuurimoita 0,5 dl sokeria 0,5 dl tummaa kaakaojauhetta (van Houten) Kaada maito (pinnoitettuun) kattilaan, lisää suola ja kuumenna kiehumispisteeseen. Sillä välin sekoita keskenään mannasuurimot, sokeri sekä kaakaojauhe. Kun maito kiehuu, siivilöi kuiva-aineseos joukkoon. Siivilän kautta siitä syystä, ettei puuroon jäisi kokkareita. Keitä puuroa miedolla lämmöllä koko ajan vispilällä sekoittaen noin 8 minuuttia, minkä jälkeen siirrä kattila pois lämmöltä, laita kansi päälle ja anna hautua vielä joitain minuutteja.

klassikko puuro retroruokaa suklaa Vispipuuro

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »