Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Pikkelöidyt vesimelonin kuoret

20 Huhtikuu 2021

Yleensä vesimelonista syödään vain mehukas, punainen sisus ja kuoret päätyvät biojätteeseen. Kuoret voi kuitenkin käyttää hyödyksi ja luin jostain, että ne ovat erittäin kuitupitoisia. Pikkelöidyt vesimelonin kuoret ovat todellista ”hävikistä herkkua”. Niiden valmistamiseen on netissä useitakin erilaisia ohjeita, jotkut ovat pirteän rapeaa pikkeliä, jotkut viimeistelty melkein marmeladiksi. Niin tai näin, säilömällä vesimelonista poistetaan ohuelti vain vihreä pintaosa, ja kaikki loput kuorenpalat pääsevät uimaan mausteiseen liemeen.

hävikistä herkuksi hillot mehut ja säilöntä meloni rucola salaatti vesimeloni vinaigrette vuohenjuusto

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »