Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Peuratartar ja juuriselleri-kukkakaalipyree

5 Lokakuu 2021

Syksy ja riista-aika, siitä se lokakuun gourmetti syntyy. Peuran ulkofilee suorastaan kutsui minua hallin lihakauppiaan tiskiltä. Kun tartaria ei olla nautittu pitkiin aikoihin, peuran ulkofilee oli kuin tehty sitä varten. Ihan oikeaa ruokaa siitä syntyi, kun tein lisukkeeksi juuriselleri-kukkakaalipyreetä ja rapeaa murua raa’asta kukkakaalista sekä paahdetusta sipulista. Filee on parasta leikata tartaria varten hiukan kohmeisena.

juuriselleri kausiruoka klassikko kukkakaali Liha peura Riista tartar

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »