epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 epätrendikäs ruokablogi
Tilliriisiä ja lohta uunissa
17 Marraskuu 2025
Ranskalaisittain tämä ruoka on nimeltään Parmentier de confit de canard, mutta suomalaisittain sitä voidaan kutsua nyhtöankkavuoaksi. TV-kokki ja ravintoloitsija Rick Stein teki tämän tapaisen ranskalaisversion brittiläisestä cottage pie’sta ohjelmassaan ranskanmatkansa innoittamana. Konfitoituja ankankopipia on Suomessakin myynnissä ja näillä on todella pitkä säilyvyysaika, kuten täyssäilykkeillä muutenkin. Tässä käytin purkin (1350 g) Rougien ankankoipia. Ankkapurkin hinta vaihtelee kauppiaasta riippuen 19,90 – 41,95 euron välillä, joten kannattaa katsoa mistä ostoksensa tekee.
epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien