Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Kirjolohipyöryköitä ja pinaattirisottoa, ihanaa arkiruokaa

10 Lokakuu 2018

Kirjolohipyörykät 500 g nahatonta tuoretta kirjolohta 1,5 tl suolaa 1 tl raastettua sitruunankuorta muutama rouhaisu mustapippuria myllystä pikkuripaus cayennea 1,5 dl kuohukermaa 1 dl vehnäjauhoa hiukan suolaa ja mustapippuria paistamiseen kirkastettua voita Leikkaa kirjolohi parin sentin kuutioiksi ja laita kutterin kulhoon. Lisää suola, sitruunankuori, mustapippuri sekä cayenne ja käynnistä kone. Hienonna kala mausteiden kanssa ja samanaikaisesti koko ajan koneen käydessä kaada seoksen joukkoon kerma kapeana nauhana. Kun seos on tasaista, kaavi se kulhosta ulos ja tee massasta pyöryköitä (noin 20 kpl). Laita yhteen kulhoon vehnäjauho sekä suolaa ja mustapippuria ja sekoita.

Kala kirjolohi pinaatti risotto

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »