Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Keväänvihreä fenkolikeitto ja fetavaahto

2 Huhtikuu 2021

Pääsiäisen yksi alkuruoka on keväänvihreä fenkolikeitto. Fenkolikeitto itsessään on jo todella hyvää, mutta kun sen kruunaa fetavaahdolla, karhunlaukkaöljyllä ja tuoreilla yrteillä, siitä tulee ihan ylimaallisen herkullista. Reseptistä riittää neljälle. Keväänvihreä fenkolikeitto 1 rkl voita 1 rkl öljyä 0,5 tl fenkolinsiemeniä 1 pieni sipuli 1 dl valkoviiniä 1 iso fenkoli 2-3 jauhoista perunaa 3 mintunlehteä 1 kanaliemikuutio 5 dl vettä 1 dl kermaa 100 g pakasteherneitä 1-1,5 tl hienoa merisuolaa ripaus cayennea Kuori sipuli ja leikkaa se pieniksi kuutioiksi. Kuori perunat ja leikkaa ne fenkolin kanssa pienemmiksi paloiksi.

fenkoli feta keitot tuoreyrtit

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »