Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Gnocchi Caprese on vaivatonta kesäruokaa

18 Kesäkuu 2023

Kun kaapissa on paketti perunagnoccheja, nopea kesälounas on enää laittamista vaille valmis. Kirsikkatomaattien, mozzarella bufalan ja tuoreen basilikan kanssa siitä tulee eräänlainen italialaistyyppinen ”perunasalaatti”. Gnocchi Caprese 1 pkt (500 g) perunagnoccheja 2 kpluutta sipulia varsineen 250 g kirsikkatomaatteja oliiviöljyä 1 Mozzarella bufala tai Burrata kourallinen tuoretta basilikaa pari kourallista rucolaa 2-3 rkl siemensekoitusta suolaa ja mustapippuria myllystä Kuumenna isossa kattilassa vettä ja lisää hiukan suolaa. Kun vesi kiehuu, lisää gnocchit ja keitä pari minuuttia kunnes perunapallerot ovat nousseet kellumaan pinnalle. Siivilöi ja valuta gnocchit, kierittele ne tilkassa oliiviöljyä ja anna jäähtyä.

basilika burrata gnocchi peruna tomaatti mozzarella bufala

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »