Parhaat Ruokablogit

epätrendikäs ruokablogi

Coeur de hirvi provençale itsenäisyyspäiväksi

24 Marraskuu 2019

Ranskalaisittain nimetty Coeur de Filet Provençale on klassikkoannos, jonka Ravintola Lehtovaaran keittiömestari kehitti Helsingin olympialaisten aikaan ulkomaisia asiakkaita varten. Kokonaisena kypsennetty naudan sisäfilee, valkosipuliperunat ja voissa paistetut herkkusienet – siinä herkun raaka-aineet pääosin. Lehtovaaran resepti on säilynyt heillä muuttumattomana alusta alkaen. Tämä on epätrendikkään keittiön resepti, kotioloissa ”körtsikkä”, jossa tällä kertaa on naudanlihan tilalla hirven sisäfilee. Ohje on aivan sama kummallekin.

herkkusieni hirvi itsenäisyyspäivä Liha maustevoi peruna tomaatti

Lue koko juttu täältä »

epätrendikäs ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »