Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Yrtti-valkosipulimarinoitu lampaan ulkofile, aurajuustoperunoita ja parsaa

16 Maaliskuu 2024

Pääsiäisateria voi näyttää vaikkapa tältä. Pannulla paistettua marinoitua lampaan ulkofilettä, appelsiinivoinappi, höyrytettyä parsaa ja aurajuustoperunaa. Kastikkeena paistolientä ja appelsiinivoita. Vuoden juhlista pääsiäinen on kaikkein paras. Silloin saa hieman irrotella enemmän keittiössä, eikä ole niin kiveen hakattua menua, kuten vaikkapa jouluna.

Gluteeniton Leivät ja sämpylät pääsiäinen Perinneruoat Marinadit ja mausteliemet/-öljyt Lammas/karitsa

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »