Parhaat Ruokablogit

Cebicin keittiö

Herne-minttutahna

23 Maaliskuu 2024

Tämä pakasteherneistä ja tuoreesta mintusta tehtävä tahna on ihan älyttömän ihanan makuista! Reseptiin olen tutustunut joskus vuosia sitten jollain Marttojen kurssilla, en edes muista, minkä kanssa tätä käytettiin tai mihin tämä tuli. Mutta maku on hyvä! Useamman kerran olen tätäkin sen jälkeen kotona suruutellut ja taidettiin tehdä joskus kokkauskurssilaiteni kanssa. Alkuperäinen resepti siis Pohjois-Karjalan Marttojen reseptivihkosta, mutta olen muuttanut tämän ainakin vegaaniseksi sen jälkeen.

Gluteeniton Kastikkeet Leivät ja sämpylät Pikkusuolaiset Vegaaninen Kokkauskurssit

Lue koko juttu täältä »

Cebicin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »