Parhaat Ruokablogit

Anzkun kauha

Kumpuileva pannari

29 Marraskuu 2020

Leipää leipoessani tykkään ruokkia juurta hieman reilummin, että ihan varmasti riittää haluamaani määrään taikinaa. Jämäjuurta kertyy aina jokunen kymmenen grammaa leivontakertaa kohden ja laitan jämät aina rasiaan jääkaappiin. Välillä on aika sitten käyttää jämäjuuri – ettei vaan mitään menisi hukkaan. Olen aina vannonut lapsuudestani tutun maailman parhaan pannukakun nimeen. Se on juuri sellainen paksu, kostea ja rasvainen pannari, koskaan en ole pitänyt kuplivista, mutta lopulta litteistä pannareista.

juurileivonta Letut ja pannukakut

Lue koko juttu täältä »

Anzkun kauha on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »