Parhaat Ruokablogit

Anun keittiössä

Kesäkurpitsalasagne

12 Joulukuu 2021

Kesäkurpitsan satoaikaan tuppaa tuota kesäkurpitsaa valmistumaan runsain määrin. Siispä uutta kokeilemaan ja tällaista siitä tuli. Ohje on napattu Yhteishyvä-lehdestä. 800 g kesäkurpitsaa ripaus suolaa Jauhelihakastike: 1 prk (400 g) tomaattimurskaa 400 g jauhelihaa 1 rkl oliiviöljyä 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 rkl tomaattisosetta ripaus sokeria, suolaa ja rouhittua mustapippuria Lisäksi 2 pkt (á 125 g) mozzarellajuustopalloja 1 dl juustoraastetta Leikkaa kesäkurpitsat pituussunnassa noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä työpöydälle ja ripottele päälle suolaa.

liharuuat

Lue koko juttu täältä »

Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »