Parhaat Ruokablogit

Anun keittiössä

Mätimousse

25 Joulukuu 2021

Olen ennenkin tehnyt jouluksi mätimoussea, mutta siitä on aina tullut löysää ja valuvaa. Nyt kokeilin uutta ohjetta ja tällä kertaa moussesta tuli jämäkkää tavaraa, joka pysyy hyvin saaristolaisleivän päällä. Laitanpa siis ohjeen muistiin. Alkuperäinen ohje oli Alkon sivuilla. 100 g kirjolohenmätiä 1 pieni punasipuli ¼ tl suolaa 2 dl kuohukermaa 1 prk (120 g) smetanaa ½ dl hienonnettua tilliä 1 tl raastettua sitruunankuorta 1 tl sitruunanmehua ¼ tl suolaa ¼ tl mustapippuria Valuta mäti siivilässä.

Muut ruuat

Lue koko juttu täältä »

Anun keittiössä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »